JobDISPO EAI: az interfész problémák megoldására

JobDISPO EAI: az interfész problémák megoldására

A szoftverintegráció jelentős kihívás az iparágban a párhuzamosan működtetett különböző rendszerek nagy száma miatt. A JobDISPO EAI egy egyszerűen használható megoldás, segítségével - mint egy „varázslatos ragasztóval” - a felhasználó hihetetlenül könnyen tudja létrehozni az információs kapcsolatokat.

Kihívás

A kis- és közepes méretű vállalkozásoknak ideális szoftver-eszközökre van szükségük a hatékony és eredményes értékteremtéshez. A különleges funkciókra való igény azonban gyakran heterogén vállalati szoftverkörnyezetet eredményez. Ennek a heterogenitásnak az oka egyfelől a „történelmi” fejlődés, másfelől a speciális problémák megoldásának igénye. A különböző programoknak gyakran van szükségük egy- vagy kétirányú adatcserére. A szoftvergyártók jól ismerik a különböző megoldások integrálási problémáit, de kevés az igazán alkalmazható, gyakorlatias és könnyen használható megoldás. A különböző adatbázisok és szoftverrendszerek hiányos integrálása felesleges dupla munkát valamint adatredundanciát eredményez, akadályozva ezzel az üzletmenetet.

Megoldás

A JobDISPO EAI adatátviteli funkciók megvalósítására intelligens megoldást kínál. Egyszerűen kezelhető grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, ahol a különböző eredetű adatok összekapcsolhatók.

Eddig már az alábbi interfészeket hoztuk létre JobDISPO EAI-vel:
ERP/PPC rendszerek (SAP R/3, Navision, Brain, Baan, Proalpha, SCALA, stb.)
CAD/CAM szoftverek (CATIA, Proengineer, ME-10, stb.)
MDC/DNC szoftverek (pl.: COSCOM, DLOG)
Munkaidőnyilvántartó programok (pl.: Tisoware, PAISY)
CAQ rendszerek (pl.: BABTEC, Quipsy)
Elektonikus piactér (pl.: www.rp-net.de)
Groupware rendszerek (pl.: MS Outlook)

Előnyök

  • Zökkenőmentes kapcsolódás a már meglévő rendszerekhez
  • Kétirányú információcsere
  • Teljeskörű problémamegoldás, magas szintű automatizálás